-
Kedves Horgásztárusnk! Tisztelt Partnerünk!
Nem csoda, hogy a horgászok körében közkedveltek a Ron Thompson merítőhálók, mert jó minőség, megfizethető áron jellemzi ezeket a termékeket. Ismerje meg Ön is ezeket az alábbi hírlevelünkben!

Üdvözlettel:
LaNiTex Kft.
Ron Thompson ONTARIO D-SHAPE merítőfejek leírása
A Ron Thompson D alakú merítőfejek halbarát hálóval, ultra könnyű, de szilárd, ellenálló alumínium kerettel ellátott merítőháló fejek. Három méretben kaphatóak, csavarmenettel csatlakoznak a merítőnyélhez. Teljesen megbízhatóak, mérettől függően kisebb és nagyobb testű halak szákolására is kiválóan használhatók.
Rendeljen most a R.T. ONTARIO D-SHAPE merítőfejekből!
Ron Thompson LUX FOLDING és ONTARIO merítőhálók leírása
A RON THOMPSON LUX ÖSSZECSUKHATÓ MERÍTŐHÁLÓ Halbarát hálóval, ultra könnyű, háromszög alakú alumínium kerettel ellátott merítőhálók. A merítőháló nyakában található csatlakozó ellenálló anyagból készült, egy mozdulattal összehajtható a merítőfej. Teleszkópos, egy csatos zár segítségével a kívánt hosszban rögzíthető nyele 60 és 120 cm közötti hosszban állítható. Megbízható, könnyű, praktikusan használható és szállítható merítőháló kisebb testű halak kiemelésére.

A RON THOMPSON ONTARIO ÖSSZECSUKHATÓ MERÍTŐHÁLÓ zöld színű, halbarát anyagból készült hálóval, könnyű, de szilárd alumínium kerettel készült, egy gombnyomással összecsukható. A háló nyele egy csavaros rögzítő segítségével 53 és 90 cm közötti hosszban variálható.
Rendeljen most a R. T. LUX FOLDING és ONTARIO merítőhálókból!
Ron Thompson ONTARIO KEEP haltartó háló leírása
A RON THOMPSON ONTARIO HALTARTÓ HÁLÓ Halbarát hálóval, ultra könnyű alumínium kerettel ellátott haltartó hálók. Ezek a gyűrűs haltartók különféle átmérőben és hosszban kaphatók, tökéletesen alkalmasak a halak biztonságos, sérülésmentes tárolására.
Rendeljen most a R.T. ONTARIO KEEP haltartó hálókból!
RON THOMPSON RABLÓHALAS MERÍTŐHÁLÓK
A Ron Thompson kiváló tervezésű, minőségű és ár-érték arányú merítőhálókat készít a rablóhalas horgászok számára: A River Trout gumis merítőháló egy rövid nyelű, nagyon kezes, könnyű, gumihálója miatt rendkívül kíméletes merítőháló, amely rugalmas, karabinerrel van ellátott rögzítőzsinórral rendelkezik, így derékra, állra vagy a csónakra, kajakra csatolható, nem kell tartani attól, hogy elvesztődik.
A kíméletes pisztrángos merítőháló, amelyet sokan "No Kill" háló éven emlegetnek, szintén nagyon népszerű, elsősorban a műlegyesek között: lágy, sűrű szövésű hálója, stílusos fa kerete és rögzítő zsinórja mind kiváló halkiemelő eszközzé teszik.
Ron Thompson merítőhálók
RON THOMPSON horgász webáruház • 1097 Budapest, Soroksári út 132. • Tel.: +36 (70) 429-9236 • E-mail: info@ron-thompson.hu • Lanitex Kft. adatkezelés nyílvántartási száma: NAIH-77591/2014.